Links

Run2Day nieuwe sponsor AVPEC1910 - UPDATE

Geschreven door: Anneke Reuvers op Maandag 27 Mei 2013, 5343 keer bekeken

Onlangs is het 3-jarig contract tussen Run2Day en AV PEC 1910 getekend. Een sponsorcontract waar wij als vereniging en bestuur erg blij mee zijn.

Wat betekent het voor de leden

Leden van AV PEC ontvangen bij het eerste winkelbezoek een clubpas van Run2Day. Op vertoon van de clubpas heeft ieder lid recht op 15% spaartegoed, in te wisselen bij een volgende aankoop.

Direct aan de kassa kun je ook kiezen voor 10% clubkorting. De korting is van toepassing op alle in de winkel aangeboden artikelen. De Atletiekunie lidmaatschapspas geeft hetzelfde recht op 10% korting. Speciaal voor AV PEC leden organiseert Run2Day vlak voor de officiële uitverkoop een speciaal daarvoor aangekondigde (uitverkoop)avond.

Waar is de winkel van  Run2Day?

Run2Day is gevestigd aan de Vechtstraat 31 in Zwolle.

Nieuwe clubkleding voor recreatieve lopers

De kledingcommissie is actief bezig om een nieuwe kledinglijn te ontwikkelen. Hierbij is de opzet een nieuwe, eigentijdse en uniforme clubkleding voor AV PEC 1910. Te denken valt aan: singlet, t-shirt korte mouw (vrouw met v-hals), longsleeve, korte tight en lange tight. Ook aan de hoodie wordt nog gedacht. Voor juryleden wordt mogelijk een bodywarmer of herkenbaar fluoriserend hesje aangeschaft.

Wedstrijdkleding onveranderd

De wedstrijdkleding (singlet met groen/witte streep en broek groen/witte) blijft vanzelsprekend ongewijzigd.

Clubkleding voor trainers

Bij clubkleding hoort ook kleding voor de trainers. In de nieuwe kledinglijn wordt dit ook meegenomen. Een kledingset bestaat dan uit een (wind)jack, t-shirt en longsleeve en of trainingspak.

Wanneer krijgen wij nieuwe clubkleding?

De opzet is om voor de zomervakantie te komen met de nieuwe clubkledinglijn.

Daarna kost het ca. 8 weken om de kleding te bestellen.

Het is de bedoeling om tijdens de clubkampioenschappen de nieuwe clubkleding te presenteren.

Mochten enkele zaken niet duidelijk zijn, heb je ideeën of vragen over het bovenstaande? Dan kun je contact opnemen met de kledingcommissie:

Yvette Vos, via e-mail:  vette.vos@ziggo.nl">yvette.vos@ziggo.nl

Jolande Schraa via e-mail:  j.schraa@gmail.com

 

Woensdagavond 8 mei is het sponsorcontract tussen Run2Day & AVPEC1910 getekend. Voor de komende 3 jaar is Run2Day kledingsponsor. "Ik zie een mooie samenwerking", aldus Eddie Sevink, eigenaar Run2Day Zwolle.

Namens AVPEC1910 heeft voorzitter Willem van Beek getekend.

Run2Day kledingsponsor AVPEC1910


Bijlagen